Verzenden

€0,- vanaf €150,-

 
Bespan-
service
My cart
Tel: 06-22399260
Categorieën
Zoeken
Template Settings

Gratis levering

boven de €150,-

Onze Merken

Dunlop Revolution NT Tour

179.95 € 179,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Koop 2 voor € 164,95 per stuk. en bespaar 9%
Alle NT Revolution rackets hebben exclusief de unieke Copper Wire Construction. Dit is een speciaal voor NT rackets ontwikkeld systeem, waarbij een koperdraad in de gripkonstructie verwerkt is.

Selecteer a.u.b. uw gewenste gripmaat.

Geef hier aan of u uw racket bespannen wilt laten bespannen.

Geef hier het gewenste aantal kg aan waarmee uw racket wordt bespannen in de lengte.

Geef hier het gewenste aantal kg aan waarmee uw racket wordt bespannen in de breedte.

* Verplichte velden

179.95 € 179,95
Aantal:
De Dunlop TF Revolution NT Tour is afkomstig uit de Natural Tennis collectie van Dunlop. De Natural Tennis collectie is ontworpen voor maximaal comfort en optimale prestaties voor tennissers van ieder niveau. Alle NT rackets bieden een natuurlijk gevoel en comfortabel balcontact.

Dit wat zwaardere racket van 314 gram vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 316 mm zorgt voor meer balcontrole en wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is.

Het racket heeft een bladgrootte van 630 cm2 en biedt een goede mix van power en extra balgevoel. Het gesloten snarenpatroon van 18 x 20 biedt minder spinpotentie, maar zorgt tevens voor een hogere duurzaamheid van de snaren en extra controle.

Toegepaste Technologieën

Alle NT Revolution rackets hebben exclusief de unieke Copper Wire Construction. Bij dit systeem is een zacht en buigzaam koperdraad in de grip verwerkt. Trillingen worden via de koperdraad naar de siliconen 'bubble' in de einddop geleid en daar geabsorbeerd. Wat over blijft is een direct balgevoel waarbij de balimpact heel natuurlijk en comfortabel aanvoelt.

De NT Weave technologie beschikt over een speciaal multi-directionaal geweven carbonvezel gecombineerd met koperdraad die verwerkt is in het frame. Hierdoor harmonieert de nieuwe NT Weave technologie perfect met de bestaande Copper Wire Technologie, om negatieve trillingen te filteren en het speelcomfort te verhogen. De Aeroskin Cx zorgt voor een lagere luchtweerstand wat resulteert in een hogere balsnelheid waardoor de speler meer spin en power kan leggen in zijn of haar slagen.

Ook is er een speciale snaar en bespanmethode gemaakt voor deze nieuwe serie rackets. Het bespangewicht wordt nu aangegeven met de letters S-M-F. Gecertificeerde bespanners van Dunlop weten als enige deze methode. Voor advies of vragen betreft deze methode neem gerust contact op!
Merk Dunlop
Gewicht (gram) 314
Lengte (cm) 69,2
Bladgrootte (cm2) 630
Snarenpatroon (l x b) 18x20
Balans (mm) 316
Samenstelling Nee
Type speler Wedstrijdspeler
Swing speed Nee
Power level Nee