Verzenden

€0,- vanaf €150,-

 
Bespan-
service
My cart
Tel: 06-22399260
Categorieën
Zoeken
Template Settings

Gratis levering

boven de €150,-

Onze Merken

Dunlop Revolution Elite NT

99.95 € 99,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Alle NT Revolution rackets hebben exclusief de unieke Copper Wire Construction. Dit is een speciaal voor NT rackets ontwikkeld systeem, waarbij een koperdraad in de gripkonstructie verwerkt is.

Selecteer a.u.b. uw gewenste gripmaat.

* Verplichte velden

99.95 € 99,95
Aantal:

De Dunlop Revolution Elite is een nieuw ontworpen racketserie van Dunlop welke gericht is op spelers die opzoek zijn naar de perfecte precisie en controle. Alle NT (Natural Tennis) Revolution rackets hebben exclusief de unieke Copper Wire Construction. Dit is een speciaal voor NT rackets ontwikkeld systeem, waarbij een koperdraad in de gripkonstrukctie verwerkt is. Deze koperdraad loopt van het blad van het racket tot in de einddop. Over de hele lengte van de grip ligt de koperdraad in een siliconenbed en eindigt bij de einddop in een siliconen 'bubble'. Trillingen van het racketblad (bij balimpact) worden via de koperdraad (Copper Wire Construction) naar de siliconen 'bubble' in de einddop geleid en daar geabsorbeerd. Het gevolg? Maximaal comfort en extra performance. Biofibre en Aeroskin versterken dit effect.

Doordat de Revolution serie van Dunlop de trillingen grotendeels vermindert, is dit racket ook zeer geschikt voor mensen met armklachten!

Het racket heeft een racketblad van 645 cm2 en weegt 260 gram. De balans van dit racket ligt op 335 mm en het snarenpatroon is 16x19.

In het racket zijn verschillende technologieën toegepast zoals BioFibre en Aeroskin. De BioFibre vermindert de trillingen met 18% wat resulteert in een beter comfort, gevoel en controle. De Aeroskin zorgt voor een lagere luchtweerstand wat zorgt voor een hogere balsnelheid waardoor de speler meer spin en power kan geven aan zijn slagen.

Merk Dunlop
Gewicht (gram) 260
Lengte (cm) 68,58
Bladgrootte (cm2) 645
Snarenpatroon (l x b) 16x19
Balans (mm) 335
Samenstelling Nee
Type speler Beginner
Swing speed Nee
Power level Nee