Verzenden

€0,- vanaf €150,-

 
Bespan-
service
My cart
Tel: 06-22399260
Categorieën
Zoeken
Template Settings

Gratis levering

boven de €150,-

Onze Merken

Babolat Racket Holder Pure Aero X9 neon geel

79.95 € 79,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een ideale pasvorm is verzekerd dankzij het Intelligent Strap System wat verwerkt is in de schouderbanden van de tas, waardoor alle vakken in de Babolat Racket Holder Pure Aero X9 Geel gemakkelijk te openen zijn.
Babolat Racket Holder Pure Aero X9 Geel is een mooie tas uit de collectie van Babolat. De 9 Pack tas heeft twee grote compartimenten voor wel negen rackets, kleding en andere benodigdheden. Tennisrackets worden optimaal beschermt in de speciale racketvakken, het middenvak is perfect voor het opbergen van schoenen. Het hoofdcompartiment is geventileerd en handig voor het bewaren van handdoeken en andere benodigdheden. Ook beschikt de tas over een accessoiresvak waar je kostbaarheden in kan stoppen.

Een ideale pasvorm is verzekerd dankzij het Intelligent Strap System wat verwerkt is in de schouderbanden van de tas, waardoor alle vakken in de Babolat Racket Holder Pure Aero X9 Geel gemakkelijk te openen zijn. De tas wordt gebruikt door topspeler Rafael Nadal en draagt daarom ook een zeefdruk van zijn handtekening.

Afmetingen: 79 x 38 x 36 cm
Merk Babolat
Kleur Zwart/Geel
Inhoud (Liter) Nee
Extra Draagriem Ja
Afmetingen (cm) (l x b x h) 79 x 38 x 36 cm
Uitneembaar schoenenvak Nee
Thermovak Ja