Verzenden

€0,- vanaf €150,-

 
Bespan-
service
My cart
Tel: 06-22399260
Categorieën
Zoeken
Template Settings

Over Ons

W: www.TennisSupplies.nl

E: info@TennisSupplies.nl 
T: 06-22399260 / 06-11426376

 

Hoe het begon...

In 2012 zijn wij gestart met TennisSupplies. Met onze persoonlijke manier van werken én onze deskundigheid willen we spelers en clubs advies op maat geven, bij het kopen van rackets, snaren, ballen, tassen, tennis-kleding en schoenen. Speciaal voor clubs hebben we speciale pakketten voor tenniskids en trainersaccessoires. Ook kunt u bij ons terecht voor trainingsballen en toernooiballen voor uw tennisclub.
 

Clubsponsoring

TennisSupplies wil actief samen met uw tennisclub meedenken over clubsponsoring. Een van de vele mogelijkheden is een sponsorbijdrage in ruil voor TennisSupplies promotiemateriaal op uw tennispark.
 

overons

Teamkleding

Veel competitiespelers dragen graag teamkleding, omdat teamkleding het teamgevoel versterkt en extra uitstraling geeft. Elk jaar presenteren wij een nieuwe "Teamkleding Folder" met interessante aanbiedingen voor shirts, broekjes, rokjes, en trainingspakken. Al onze kleding kan natuurlijk worden bedrukt met het logo van de club of een (team)naam. Wij bieden de mogelijkheid om op uw club een "pasavond" te organiseren, waar spelers de kleding kunnen bekijken en passen.


Toernooisponsoring

Naast clubsponsoring kunt u bij ons ook terecht voor sponsoring van het open toernooi van uw club. Samen met u maken we het toernooi aantrekkelijker en professioneler. Bij toernooisponsoring kunt u denken aan: 
- Het plaatsen van onze TennisSupplies shop inclusief uitstekende bespanservice.
- Het aankleden van de banen en uw clubhuis met verschillende soorten banners van TennisSupplies, zoals net-doeken of doeken om aan een hek op te hangen en roll-up banners.
- Het kopen van TennisSupplies cadeaubonnen met korting voor de winnaars van uw toernooi of voor een loterij.
- Het leveren van verschillende prijzen voor de loter


Rik Janssen & Sjoerd Janssen

Partners

 

Onze Merken